Impotenta si modul in care afecteaza partenerii de viata

Daca sunteti partenera unui barbat care este afectat de impotenta sau de disfunctie erectila, rolul dvs. in a va asigura ca relatia dvs. sexuala ramane sanatoasa si satisfacatoare, este vital.
Cheia mentinerii unei relatii sexuale satisfacatoare este comunicarea. Pana la urma, impotenta afecteaza ambii parteneri, asa ca este o conditie careia partenerii trebuie sa-i faca fata impreuna. Fara o intelegere comuna a impotentei si a efectelor sale, atat fizice cat si psihologice, chiar si cea mai sanatoasa relatie poate avea de suferit de pe urma impotentei. Si cea mai buna metoda de a obtine intelegerea impactului pe care il poate avea impotenta, este dialogul cu partenerul de viata.
Impotenta este definita ca fiind inabilitatea de a obtine sau de a mentine o erectie suficient de mult pentru actul sexual.
Impotenta nu include in general alte simptome precum lipsa libidoului, incapacitatea de a ejacula sau de a ajunge la orgasm.
Prin natura sa, impotenta este un subiect foarte sensibil pentru majoritatea barbatilor, si pot aparea conflicte daca problemele legate de impotenta raman nerezolvate.
Vina, rusinea, lipsa stimei de sine si refuzul de a vorbi despre impotenta sunt probleme comune intalnite la multe cupluri care cauta consilierea ca ultima solutie pentru acceptarea si intelegerea impotentei. Daca va prefaceti ca problema legata de impotenta nu exista, in speranta ca va disparea, veti fi dezamagiti. Cu cat refuzati mai mult timp sa acceptati ca suferiti de impotenta, cu atat mai mult rau poate cauza relatiei voastre.
Este foarte important sa stiti ca, in aproape toate cazurile, impotenta poate fi tratata cu succes.

Planuirea unei strategii
Asta nu inseamna sa va pregatiti ca de razboi, ci sa discutati si sa cadeti de acord asupra unei abordari, urmata pas cu pas, pentru a atinge scopul final – o relatie intima sexuala satisfacatoare pentru ambii parteneri.

Pasul 1
Uneori e mai usor de spus decat de facut, dar cel mai bine este sa incepeti cu inceputul. Recunoasterea faptului ca impotenta exista, este un bun inceput. De cele mai multe ori, reasigurarile, suportul si incurajarile sunt tot ceea ce fiecare dintre noi avem nevoie pentru o relatie implinita. Impartasirea sentimentelor despre ceea ce impotenta cauzeaza relatiei voastre va poate ajuta sa faceti fata impreuna emotiilor negative pe care amandoi le retineati.

Pasul 2
Odata ce ati recunoscut ca problema cu impotenta exista, urmatorul pas este sa aflati si sa invatati tot ce puteti despre impotenta si despre tratamentele disponibile pentru impotenta, apoi sa vorbiti cu partenerul despre alegerea celui mai bun tratament pentru impotenta in cazul vostru.

Pasul 3
Urmatorul pas este programarea la doctor pentru un cotrol medical amanuntit. Vizita la doctor va poate ajuta sa descoperiti orice conditie fizica ce a contribuit la impotenta. Cele mai multe medicamente si tratamente necesita avizul medicilor. Tineti minte ca nu toate medicamentele si tratamentele pentru impotenta functioneaza pentru toata lumea, asa ca este posibil sa fie nevoie sa incercati multe tipuri de tratamente pana cand veti gasi unul care sa functioneze pentru dvs. si impotenta de care suferiti.

Pasul 4
Sentimente de neancredere si de lipsa barbatiei apar de obicei odata cu impotenta, si aceste sentimente negative, se pot agrava cu cat impotenta ramane mai mult timp netratata.
Deci, cand dvs. si partenerul dvs. sunteti gata sa va reancepeti relatia sexuala, este important sa pregatiti „scena” – sa creati un mediu intim, romantic si linistitor. Faceti tot ceea ce vine in mod natural – este o oportunitate excelenta de a imparti idei despre ceea ce va face sa va simtiti confortabili, relaxati si „sexy”.

Pasul 5
Tineti minte ca este posibil sa nu reusiti din prima. Nu va descurajati daca nu reusiti la inceput. Rezultatele satisfacatoare sunt rareori instantanee. Incercati sa transformati procesul de experimentare pentru obtinerea rezultatelor dorite intr-un moment de redescoperire a intimitatii, afectiunii si mai presus de orice, a umorului.

1 comment:

  1. Medicii urologi au stabilit ca barbatii la varsta de 35 de ani au capacitatea functiei erectile la 50% din cat o aveau la varsta de 25 de ani. In lume astazi sunt zeci de milioane de barbati cu disfunctii erectile (impotenta, ejaculare precoce, incotinenta, etc). Unele din cele mai bune remedii naturale care exista pe piata pastilelor pentru potenta de Romania sunt pastilele Ultra Potenta de la Sex Shop Erotica din Bucuresti. Va pot spune ca le-am testat si intr-o ora pastila si-a facut efectul (erectie tare, involuntara destul de puternica pentru a avea un act sexual reusit in seara respectiva cat si a doua zi). Mod de administrare: se ia pastila pentru erectie cu 1 ora inainte de actul sexual pe ne mancate). gasiti pastilele 4UP Ultrapotenta la sex shop Erotica Bucuresti http://www.erotica.ro

    ReplyDelete